Over Calexis Schoenmode

Over Ons

Al ruim 30 jaar is Calexis dé schoenenwinkel voor echte liefhebbers van stijlvolle & trendy schoenen, kleiding en accessoires. Voor de dames vanaf maat 35 tot en met 42

Vanwege ons uitgebreide en veelzijdige aanbod komen onze klanten (vrouwen & kinderen) inmiddels vanuit heel Nederland naar onze winkels om de best passende schoenen, kleding of accessoires voor vrijwel elke gelegenheid te vinden.

Bent u op zoek naar eyecatchers voor een feestelijke avond, heeft u comfortabele hippe sneakers voor uw vrije dag nodig of wilt u goed voor de dag komen in een meer zakelijke omgeving? Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Mocht u specifieke schoenen op het oog hebben, dan kunt u ook gebruik maken van onze webshop. Op verzoek van onze klanten, die de betrouwbaarheid en service van Calexis inmiddels kennen, maar niet altijd in de gelegenheid zijn om in de winkel langs te komen, hebben we ook een eenvoudig te bedienen online bestelservice.

Voor de Kids is er een speciaal voor hen ingerichte winkel. Uw zoon of dochter vermaakt zich met het aanwezige speelgoed, terwijl u in zich in alle rust kunt laten adviseren en op zoek kunt gaan naar de beste schoenen en kleding.

Kom langs en laat u verrassen!

Onze Winkels

Calexis Passage
Calexis Schoenenwinkel Den Haag Passage  
Calexis Kids Passage
Calexis Kinderschoenenwinkel Den Haag Passage

> Zie Openingstijden